Geplaatst op 9 december 2020

Categorie:

De vijf beste winterjassen voor heren

Bereid je voor op regen en kou met de juiste winterjas voor heren

Koning Winter is gearriveerd. We hopen dat je goed bent voorbereid op zijn bezoek en je hebt gewapend met de juiste kleding in je garderobekast. Zware stoffen, warme voeringen en comfortabele wol. Dit is ook het moment dat je kapstok er anders uit gaat zien. Mutsen, shawls en natuurlijk het hoogtepunt: je winterjas voor heren!

Je winterjas is het item in je garderobe dat het hardst moet werken voor de kost. Hij krijgt te maken met kou, regen, sneeuw en die kille noorderwind. Lijkt het de eerste alsof het dit jaar kouder is dan voorgaande jaren? Dan kan het zijn dat je eens zo fraaie winterjas toch zijn hoogtij dagen achter zich heeft gelaten. Ter inspiratie of ter vervanging hebben we in daze blog onze vijf favoriete winterjassen voor heren voor deze winter op een rijtje gezet.

De overjas voor heren

1.      Het kan geen verassing zijn dat we openen met de klassieke overjas. Vernoemd naar zijn functie om ‘over’ je nette pak gedragen te worden. Met het informeler worden van dresscodes heeft deze jas de afgelopen jaren ook een transformatie doorgemaakt. Formele stoffen hebben plaats gemaakt voor varianten die ook goed combineren bij je favoriete spijkerbroek.

De Peacoat

1.      Oorspronkelijk ontworpen voor de Nederlandse marine is de peacoat het type jas dat nooit uit de mode raakt.  Doordat hij double-breasted is heb je een dubbele laag stof aan de buikzijde, handig als je op je zeilschip wind tegen hebt maar natuurlijk even functioneel als je naar de supermarkt fietst. Extra stijltip: combineer dit exemplaar met een mooie wollen coltrui voor extra stijlpunten.

UBR: De beste winterjas voor heren

Als het aankomt op het kiezen van een winterjas, betaald een investering in het beste dat je kunt krijgen zich iedere dag terug in de vorm van warmte en een goed gevoel als je de jas weer van de kapstok plukt. UBR maakt deze winterjassen. Scandinavisch design, technische stoffen die je beschermen en een stijlvolle slanke pasvorm die past bij jeans en nette pak

Technische winterjassen voor heren

National Geographic ken je van het prachtige tijdschrift of de gelijknamige televisiezender, maar met dezelfde kernwaarden produceren ze nu ook een eigen kledinglijn. De jassen zijn outdoorjassen met hoogwaardige voeringen, maar aangepast naar het leven in de stad. Ga in gedachten je afgelopen vijf winterjassen voor heren eens na. Hoeveel weren er donkerblauw of zwart? Je volgende is geel en kan ook mee op wintersport!

Bescherming en stijl

Techniek ontmoet stijl bij deze technische regenjas van Profuomo. Een must have die je beschermd tegen regen, wind en kou. De naden zijn getapet en de magneetsluiting over de rits  houdt wind, maar het echte hoogtepunt van deze jas is zijn fantastische slanke pasvorm.

  • iDeal
  • Visa
  • Meastro
  • Mastercard