In verband met de enorme drukte kunnen de verzendingen enige dagen vertraging oplopen. Onze excuses voor het ongemak.
 

Geplaatst op 30 november 2022

Categorie:

De favorieten van Jamal

We hebben Jamal gevraagd naar zijn favoriete kledingstukken. Hij is één van onze verkopers die veel passie voor herenmode heeft en werkt in onze winkel in Zeist. Het contact met klanten vindt hij het allerleukste aan zijn baan. Hij helpt klanten dan ook graag bij het kiezen van een goede outfit. Lees verder en ontdek alles over zijn favoriete items.

Allereerst heeft Jamal gekozen voor de jas van Stilnology. ‘Dit is een jas die je niet vaak gaat zien’. Het heeft een uitstekende kwaliteit en uitvoering. Deze jas is gemaakt van suède en heeft een tailored fit. Suède wordt gemaakt van de binnenkant van leer en geeft een zacht en luxueus gevoel. Bovendien beschikt deze jas over een uitwisbare windvanger.

 

Jamal is helemaal fan van de broeken van Jacob Cohën. Deze broeken worden stuk voor stuk met de hand gemaakt en alleen van de hoogste kwaliteit stoffen. Het gebruik van speciale wassingen en behandelingen geven de broeken een uniek karakter. Deze broek is volgens Jamal van uitstekende kwaliteit. Hij gaat lang mee, heeft een fijne stof en goede pasvorm.

 

Dit geruite colbert met steekzakken en dubbele knoopsluiting van Corneliani staat ook in het lijstje. Wanneer je kiest voor Corneliani kan je rekenen op hoogwaardige materialen, oog voor detail en een afwerking zoals je die zelden ziet. Corneliani combineert traditie en kwaliteit met de wensen van de moderne man met een actieve (zakelijke) levensstijl. Kom langs in de winkel voor persoonlijk maatadvies.

 

Als laatste maakt dit overshirt van Eagle & Brown het lijstje helemaal af. Dit overshirt is gemaakt van corduroy en voelt daardoor heel zacht en fijn aan. Corduroy is een geribbelde geweven stof en wordt ook wel ribfluweel genoemd. Deze stof is ongeveer rond de 19e eeuw ontstaan onder de naam Manchester en werd in eerste instantie gebruikt om werkkleding van te maken. In de jaren ’70 kwam deze stof weer helemaal terug. Tijdens het weefproces wordt een extra draad meegeweven die later op regelmatige afstand wordt doorgesneden. Hierdoor ontstaat er een diepteverschil en verschijnen de welbekende ribbels. Dit overshirt heeft een mooie pasvorm en wordt voor 99% van katoen gemaakt.

 

Ben je enthousiast geworden over de kleding van Duetz? Kom dan eens langs in de winkel in Zeist. Jamal adviseert je graag.

  • iDeal
  • Visa
  • Meastro
  • Mastercard