In verband met de enorme drukte kunnen de verzendingen enige dagen vertraging oplopen. Onze excuses voor het ongemak.
 

Geplaatst op 18 oktober 2022

Categorie:

De colbert met windvanger

Ben jij de colbert met windvanger al eens tegengekomen en ben je al bekend met alle praktische voordelen die dit kledingstuk te bieden heeft?

De colbert geeft je natuurlijk een nette en stijlvolle look, maar een colbert met windvanger heeft nog meer pluspunten. Wanneer er op een dag meer wind staat en het wat kouder is, kan de wind die tussen je colbert doorvliegt je aardig aan het rillen brengen. De windvanger voorkomt dit. Het beschermt je tegen de wind en houd je goed warm. Bovendien heb je door de hogere col helemaal geen sjaal meer nodig. Deze colbert is echter niet alleen voor de koudere periodes geschikt. Wanneer het voorjaar weer begint en het warmer wordt, kun je gemakkelijk de windvanger uit de colbert halen. Zo wordt het weer een traditionele colbert die je voor veel gelegenheden kunt gebruiken. De colbert is daardoor niet seizoensgebonden en kan in het voor- en najaar gedragen worden.

Daarbij komt nog een voordeel. Wanneer de windvanger vies is geworden, hoef je niet gelijk je hele colbert te laten stomen. De windvanger kun je gewoon uit je colbert halen en in de wasmachine stoppen. Dit scheelt weer tijd en geld.

De colbert met windvanger wordt steeds populairder en daarom heeft Duetz zijn collectie uitgebreid. Hieronder lees je meer over de beste colberts met windvanger van de topmerken Corneliani, Eduard Dressler en Eagle & Brown.

 

Corneliani

Deze colbert met windvanger van Corneliani is voor 100% van wol gemaakt en is aan de binnenkant volledig gewatteerd. Met deze colbert hoef je het dus zeker niet koud te hebben en toch blijft het een lichtgewicht. Corneliani is een van ’s werelds toonaangevende fabrikanten van luxe kostuums, colberts en overhemden. De kleding wordt hoofdzakelijk met de hand gemaakt en dat is te merken aan alle mooie details en de verfijning. Bij deze colbert heeft Corneliani gebruik gemaakt van state-of-the-art technologieën. Zo biedt de colbert thermische bescherming, windbescherming en is het water resistent. Daarnaast heeft de colbert ook een goed ademend vermogen, doordat het vochtigheid absorbeert en het weer geleidelijk laat verdampen. Zo ontstaat er een ideaal microklimaat.

Eduard Dressler

De kleding van Eduard Dressler zorgt voor verfijning en perfectie en brengt een mannelijke elegantie die je nergens anders terugziet. Tijdloze stijlen worden gecombineerd met de trends van nu. De windvanger van deze colbert wordt gesloten door middel van een rits en is van een andere stof gemaakt dan de colbert. De colbert heeft een hoge col en is ook verkrijgbaar in het donkerblauw.

Eagle & Brown

Deze colbert van Eagle & Brown heeft een comfortabele pasvorm en is verkrijgbaar in het groen en donkerblauw. Voor de windvanger is precies dezelfde stof en kleur als het colbert gebruikt, waardoor het mooi op elkaar aansluit en een chique uitstraling houdt. Eagle & Brown steekt ieder seizoen klassieke designs in een modern jasje.

  • iDeal
  • Visa
  • Meastro
  • Mastercard