Geplaatst op 27 januari 2021

Categorie:

8 essentiële kledingstukken die iedere man in zijn kast moet hebben voor 2021

Mode verandert ieder seizoen, maar stijl blijft hetzelfde. En hoewel dat zeker waar is en er tal van kledingstukken zijn die de tand des tijds hebben doorstaan, is kleding vooral een praktische zaak en een reactie op hoe we leven. Aangezien de manier van leven in 2021 (en 2020), behoorlijk veranderd is ten opzichte van voorgaande jaren(waarom hoeven we je waarschijnlijk niet uit te leggen) is een lijst met essentiële kledingstukken die iedere man in zijn kast moet hebben voor 2021 behoorlijk verschillend van andere jaren. We nemen je graag in 5 minuten mee langs de acht essentiëlee kledingstukken die jij as man de komende maanden als basis van je garderobe veelvuldig zult inzetten!

Het mondkapje van Gardeur

Of je nou de winkel in loopt of jezelf met de trein naar een mooi natuurgebied beweegt, een mondkapje zal iedere man de komende maanden op zak dragen. Kies bij deze essentiële accessoires voor een exemplaar dat fijn zit, van een fabrikant die draagcomfort voorop heeft staan. Kies voor een vrolijke print als je de situatie momenteel al somber genoeg vind

Essentieel kledingstuk voor mannen is een luxe trainingsbroek

Speel het slim en de onderste helft van je lichaam zal niet zichtbaar zijn tijdens je Zoom meetings, waardoor je draagcomfort kunt opteren boven een net voorkomen. Daarnaast zullen zeker de eerste weekenden van dit jaar gevuld zijn met ontspanning in de vorm van goede boeken of series. Maak het beste van deze tijd met een fijne trainingsbroek die je met plezier aanschiet. Benieuwd naar meer loungewear? Kijk dan even bij WAHTS.

Goede sokken om op rond te sturen in de woonkamer

Nu kun je je afvragen of sokken echt een essentieel kledingstukken zijn voor de man in 2021, maar daar antwoorden wij volmondig ja op. We doelen niet op de plastic sokken van de lokale kruidenier, maar fijne exemplaren van een mooie wolblend die bijzonder plezierig dragen. Falke is hier bijvoorbeeld steengoed in. Perfect om op rond te sturen door de woonkamer.

Essentieel voor je (digitale) meetings: het informele blazer

Er zijn maar weinig items die zoveel positieve dingen voor je look doen als een colbert. Schiet daarom voor je (digitale) meetings een colbert aan. Kies voor een variant van jersey, dat draagt zo comfortabel dat het eigenlijk valsspelen is. Er is geen reden dat de andere deelnemers dat hoeven te weten. 

Het leren jack: essentieel kledingstuk waar je jaren plezier van hebt

Roerige tijden vragen om vertrouwde items. Een leren jas is als een goede wijn en wordt met de jaren alleen maar beter. Start daarom nu al met het indragen van je nieuwe lievelingsjas en hét wapen aan de kapstok voor al je avondwandelingen.  

De essentiële sneakers voor mannen

Het kan zijn dat met je huidige snelheid een setje sloffen ook volstaat, maar als je de ambitie hebt om naar buiten te stappen kan een setje fijne sneakers uitkomst bieden. Ecoalf maakt zijn schoenen van gerecyclede materialen, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over je ecologische voetafdruk.

Een fijn vest voor aan je kapstok

Misschien wel net zo Zoom-vriendelijk als bovengenoemd informeel colbert, is een fijn vest ook een essentieel kledingstuk voor mannen in 2021. Zet een exemplaar van mooie merinowol bovenaan je verlanglijstje, omdat dat  bijzonder aangenaam draagt. Ook fijn om aan je kapstok te hebben hangen om iets meer van de late uurtjes te kunnen genieten als het ’s avonds afkoelt. Zie het als een dekentje dat je aan doet.

Essentieel in je kledingkast: een Jersey overhemd

Een overhemd dat stijl combineert met het comfort van een t-shirt. Handgemaakt in Italië van katoen-jersey dat een natuurlijke stretch en een lichtgewicht heeft. Trakteer jezelf op een bijzonder exemplaar dat je iedere ochtend met plezier uit je kledingkast zult pakken.

  • iDeal
  • Visa
  • Meastro
  • Mastercard