Door drukte bij de bezorgdiensten kunnen bestellingen langer onderweg zijn.

Artu Napoli

Artu Napoli

Filters

Artu Napoli Vest basic

-50%

€ 169.95€ 84.98
Bekijk product
Artu Napoli Chino

-50%

€ 179.95€ 89.98
Bekijk product
Artu Napoli Vest bruin

-50%

€ 249.95€ 124.98
Bekijk product
Artu Napoli chino vintage

-50%

€ 179.95€ 89.98
Bekijk product
Artu Napoli gele pullover

-50%

€ 159.95€ 79.98
Bekijk product
Artu Napoli trui groen

-50%

€ 169.95€ 84.98
Bekijk product

Artu Napoli

Heren Artu Napoli kleding

Artu Napoli online bestellen

Artu Napoli geeft luxe en kwaliteit een heel andere dimensie. Het merk startte in 2004 met de verkoop van luxe overhemden en het is in rap tempo uitgegroeid tot een immens populair kledingmerk met een prachtige totaalcollectie. Artu Napoli is tegenwoordig dan ook niet meer weg te denken uit de kledingkast van de modebewuste man.

 

Een complete collectie

Artu Napoli begon dus ooit met alleen overhemden. Intussen is de collectie flink uitgebreid en zelfs compleet gemaakt. Zo vindt u van Artu Napoli onder meer truienbroeken, jeans, vesten en overhemden. Stuk voor stuk prachtige items voor de modebewuste man.

 

Wat kenmerkt de kleding van Artu Napoli?

Bij Artu Napoli laten de designers niets aan het toeval over als het om de kwaliteit van de mode gaat. U herkent de Artu Napoli-kleding dan ook aan:

  • de subtiele afwerking, die vaak met de hand wordt gedaan;
  • de goede pasvorm;
  • het gebruik van luxe stoffen.

 

Over de designers van Artu Napoli

Artu Napoli ontstond met twee enthousiaste ondernemers uit Breda. Zij geloofden in de kracht van een goed passend, luxe afgewerkt overhemd en ze gingen de samenwerking aan met een Italiaanse producent. De elegante persoonlijkheden – en het tikkeltje frivoliteit - van de eigenaren van dit modemerk, ziet u terug in de stijlvolle collecties. Zij weten op smaakvolle wijze een authentiek stempel op de kleding te drukken, die ondernemerschap en ambitie uitstraalt.

 

Artu Napoli-herenkleding combineren

De kleding van Artu Napoli sluit in onze ogen qua stijl goed aan bij de eveneens in Italië geproduceerde collecties van merken als Jacob Cohën en Woolrich die ook allemaal in onze winkels en in onze webshop verkrijgbaar zijn.

 

Bestel Artu Napoli online

Stijlvol voor de dag komen? Dan voelt u zich in de mode van Artu Napoli waarschijnlijk zeer op uw gemak. Ontdek met welke stukken Artu Napoli een waardevolle toevoeging aan úw garderobe is: shop de kleding van Artu Napoli direct online. Of kom langs in de winkel.

  • iDeal
  • Visa
  • Meastro
  • Mastercard